dilluns, 2 de setembre del 2013

Estem carregats de romanços... (però elles més!)


Estem molt contents de com ens ha quedat el programa de la segona edició del festival Cua d'Estiu. Hem doblat actuacions i això, com us podeu imaginar suposava un repte enorme a nivell organitzatiu...però també artístic! Com aneu veient als diferents posts sobre cadascun dels espectacles, si en la varietat està el gust, us agradarà (i molt) el programa. Així que us fem cinc cèntims de l'espectacle previst per al divendres 13 de setembre que, com ja haureu intuït, torna a canviar de registre. I ens encanta! Serà que estem carregats de romanços... Ara, que elles més. Sí, elles són les protagonistes de l'actuació que tindrà lloc a Cal Ros de Fondarella, les Krregades de Romanços, acabades d'arribar d'Alemanya.
Els seus 'Romanços de fil i canya' tenen la força i l'energia de la polifonia vocal mediterrània. El grup treballa perquè el ric patrimoni musical de les terres de Ponent i, especialment, els romanços, no caiguin en l'oblit. El resultat és sorprenent. I no és una opinió, és una evidència, comproveu-ho vosaltres mateixos:



I una actuació amb aquesta màgia no podia fer-se en un altre lloc que no fos sota l'arcada de Cal Ros de Fondarella. Més que un escenari, un somni per a una nit d'estiu. Bé, de la cua d'estiu. 

Cal que us diguem com són d'especials les actuacions de la Cua d'Estiu? Això és un escenari...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada