dijous, 14 de setembre del 2017

Canvis d’escenari al segon cap de setmana del Festival Cua d’Estiu a Fondarella, amb teatre i música

La sisena edició del festival d’espectacles de petit format de Fondarella, segueix en el seu segon cap de setmana a espais a cobert: Cal Combelles i la Sala Municipal, davant possibles inclemències meteorològiques.


L’organització del Festival Cua d’Estiu de Fondarella ha decidit fer canvis en els espais previstos per als espectacles d’aquest cap de setmana per tal de prevenir possibles inclemències meteorològiques. Així, el Cua d'Estiu seguirà el proper divendres 15 de setembre amb l’actuació de Cametes Teatre a Cal Combelles (entrada pel carrer Àngel Guimerà, 1) i l’actuació del compositor David Pradas, prevista per al dissabte 16, tindrà lloc a la Sala Municipal, al carrer Prat de la Riba, 5 (al costat de l’Ajuntament) de Fondarella. 

Aquest proper cap de setmana el Cua d'Estiu estrena també els Matins de la Cua, el diumenge 17 amb l’actuació d’EnCantades a Cal Viudes. Música i gastronomia es donen la mà amb un tast de productes de proximitat de Mos de Tros i Formatges Camps. 

Camtes Teatre // Comiat // 9 del vespre // Cal Combelles (C. d'Àngel Guimerà,1).


Amb una carta de l’hospital neix una sospita que ràpid creix quan és compartida entre les quatre germanes. La mare està malalta i la Maria, l’Ona, la Laura i l’Anna suporten i gestionen com poden, com saben, aquesta situació. Abans que estiguin preparades, arriba el moment d’acomiadar-se de la mare. Una història que fa viure un camí emocional que l’espectador sentirà proper per la connexió amb les se-ves pròpies vivències. 

David Pradas // Umbilical // 9 del vespre // Sala Municipal (C. Prat de la Riba, 5 - al costat de l'Ajuntament).




El pianista i compositor David Pradas presenta el seu nou treball, Umbilical. Dotze temes que s’inspiren en el procés de la vida, des de la concepció fins al naixement. La música és el fil invisible del vincle mare - fill més enllà del naixement i que durarà tota la vida. Umbilical és la banda sonora de la maternitat vista i entesa tant des del punt de vista de la mare com del nadó.


EnCantades // Matí del Cua d'Estiu // 9 del vespre // Sala Municipal (C. Prat de la Riba, 5 - al costat de l'Ajuntament).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada