diumenge, 13 de setembre del 2015

Pop íntim al festival d’espectacles de petit format Cua d'estiu de Fondarella, que continúa amb teatre musical i fado

El jardí de Cal Ros de Fondarella fou l'escenari ahir dissabte 12 de setembre del concert acústic del grup AnNe, format pel pianista i compositor Pedro Pardo i la soprano Anna Borrego. En el marc del concert van presentar el seu últim disc, amb el mateix títol, "AnNe", pop acústic amb tocs de jazz i ritmes llatins embolcallats d'una història que transporta al món del musical, sense deixar de ser un concert de música moderna. El duet va entusiasmar el públic assistent, que va desafiar la pluja i va omplir de gom a gom aquest escenari de la Cua d'Estiu, que aquest any arriba a la seva IV edició. 

Anna Borrego i Pedro Pardo (AnNe)

La propera cita del festival d'espectacles de petit format Cua d'estiu, que té lloc a Fondarella, serà el divendres 18 de setembre a les 21.00 h a l'escenari de Cal Viuda. Serà el torn del teatre musical a càrrec de la companyia Teatre Nòmada, que presenta "Natchtchexen Les bruixes de la nit". Teatre Nòmada, companyia sorgida l’any 2013 de la mà de quatre estudiants de l’Aula de Teatre de Lleida, ens endinsarà dins d’aquest espectacle musical de petit format basat en la història real del 588-Regiment Soviètic de Bombardeig nocturn de l’exèrcit rus, conegut com NACHTHEXEN “Les bruixes de la nit”, i format exclusivament per dones que van resistir la invasió nazi durant la Segona Guerra Mundial, lluitant amb els seus avions, amb els seus petits avions de fusta. El dissabte, 19 de setembre serà el torn d'UNIVERFADO. L'escenari triat en aquesta ocasió serà de nou Cal Ros i la cita serà a les 21.00 h. Univerfado és la proposta de fado visual liderada per Carolina Blàvia, cantant / fadista, lletrista i compositora. Univerfado representa un repertori de temes propis i fados tradicionals amb arranjaments interessants i de qualitat, i lletres en portuguès i català, oferint com a resultat una proposta artísticament innovadora i amb segell propi. 

QUATRE ANYS DE VIDA DEL FESTIVAL DE REFERÈNCIA DEL PLA D’URGELL 

El cicle Cua d’Estiu es va estrenar el setembre de 2012 a Fondarella. L’objectiu de Cua d’Estiu és dotar d’una iniciativa cultural que vinculi cultura i patrimoni i que contribueixi a dinamitzar el Pla d’Urgell. 

Promouen el Festival Cua d’Estiu la companyia Teatre de Butxaca i la productora musical La Gata Roja, amb el suport de l’Ajuntament de Fondarella i la Diputació de Lleida. 

TOTS ELS ESPECTACLES SÓN GRATUÏTS I EL PÚBLIC POT FER LA SEVA APORTACIÓ VOLUNTÀRIA A “L’OLLA DE RESISTÈNCIA” UNA OLLA QUE SERÀ PRESENT A TOTS ELS ESPECTACLE. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada