dilluns, 21 de setembre del 2015

El fado de Carolina Blàvia sedueix el públic de la Cua d’Estiu

UNIVERFADO, la proposta de fado visual liderada per Carolina Blàvia, cantant / fadista, lletrista i compositora lleidatana, va seduir ahir a la nit el públic a Fondarella. El Festival d’espectacles de petit format Cua d’Estiu va tenir lloc ahir a l’escenari de Cal Ros. A Univerfado, Blàvia va presentar un repertori de temes propis i fados tradicionals amb arranjaments peculiars, i lletres en portuguès i català, oferint com a resultat una proposta artísticament innovadora i amb segell propi. 



Cua d’Estiu prossegueix aquesta setmana amb teatre i circ aeri, el divendres 25 i el dissabte 26 de setembre. 

PROPERS ESPECTACLES

Divendres, 25 de setembre.
TEATRE
LA CAPSA DE CAFÈ
Cametes Teatre
9 de la nit.
Cal Viuda
La Maria, l’Ona, la Laura i l’Anna són les protagonistas de “La capsa de cafè”. Quatre germanes que es reuneixen per anar a fer la prova de vestit de núvia de la Laura. A mesura que avança l’obra una de les màximes preocupacions serà anar a llençar les cendres de la mare, ja que després de força temps de la seva mort, encara no ho havien fet. Un obra que ens parla sobretot de la relació de les quatre germanes. Una relació que s’ha vist alterada al llarg dels anys a conseqü.ncia de la malaltia i la mort de la mare. Una relació freda, que s’anirà escalfant a través dels records, les il·lusions, els problemes i el vi!

Dissabte, 26 de setembre.
CIRC AERI
K-BAR-AIR
Trapetelando
9 de la nit.
Rectoria Vella
El grup de circ Trapetelando va ser creat en l’antiga companyia d’Amics del Circ de Ponent l’any 2012. Són un grup de formació autodidacta, un col·lectiu obert on les persones fluctuen aportant habilitats artístiques. K-BAR-AIR és un espectacle on acròbates, somnis de les altures i rialles entre el públic es barretgen. Les vides de singulars personatges que es creuen inesperadament a l’íntima atmòsfera d’una taverna.

QUATRE ANYS DE VIDA DEL FESTIVAL DE REFERÈNCIA DEL PLA D’URGELL

El cicle Cua d’Estiu es va estrenar el setembre de 2012 a Fondarella. L’objectiu de Cua d’Estiu és dotar d’una iniciativa cultural que vinculi cultura i patrimoni i que contribueixi a dinamitzar el Pla d’Urgell.

Promouen el Festival Cua d’Estiu la companyia Teatre de Butxaca i la productora musical La Gata Roja, amb el suport de l’Ajuntament de Fondarella i la Diputació de Lleida.

TOTS ELS ESPECTACLES SÓN GRATUÏTS I EL PÚBLIC POT FER LA SEVA APORTACIÓ VOLUNTÀRIA A “L’OLLA DE RESISTÈNCIA” UNA OLLA QUE SERÀ PRESENT A TOTS ELS ESPECTACLES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada